Samarbetspartners

Våra huvudpartners

Proff har en rad olika samarbetspartners för olika sektorer och behov. Gemensamt för alla partners är att de har integrerat sina sökningar eller tjänster med Proff för att göra tjänsten bättre.

svd

Svenska Dagbladet Näringsliv

svd.se/naringsliv är Sveriges största nättjänst för ekonomi- och näringslivsnyheter. Näringsliv har mer än 120 000 läsare varje dag och är en betydelsefull redaktion för bevakning av näringslivet i Sverige. Proff har tillsammans med Näringsliv lanserat SVD företagssök som gör sökningar i Proff kund- och databas.

Besök SVD Nliv

creditsafe

Creditsafe

Creditsafe är ett​ av Sveriges ledande kreditupplysningsföretag

Creditsafe är ett kreditupplysningsföretag som tillhandahåller kredit- och affärsinformation direkt anpassad för webben eller via integrerad lösning. ​Tillsammans med Proff så tillhandahåller ​Creditsafe​ grundläggande företagsinformation samt värdefull affärsinformation som blan​d​ annat finansiell information​ med resultat-, balansräkningsposter, nyckeltal​, information om styrelse och ledning​, företagsrapporter samt årsredovisningar.​

Besök Creditsafe

n360

N360 är en ekonomisajt som granskar och analyserar publika företag och branscher. På N360 får man ett större djup och ett sammanhang i nyhetshändelser i publika företag, det vill säga bolag som berör en bredare publik eller är noterade. Tillsammans med Proff har N360 utvecklat ett kvalificerat bolagssök​ med bland annat affärsinformation, finansiell information och information om styrelse och ledning.

Besök N360