Kundweb

Kundweb ger full kontroll över ytterligare information om ditt bidrag. Du kan även ändra profiltexter, redigera sökord du vill bli hittad, och lägga till kommentarer till konton.

Räkenskaperna och den officiella företagsinformation kommer alltid att vara tillgänglig, men den information som du lägger kan vara avgörande för nästa kontraktet går till dig eller din konkurrent.
Som Proff-kund, har du nu tillgång till en särskild kundweb med verktyg för att hantera innehållet i noteringen på proff.se.

Prova – det är så enkelt som 1-2-3.

Nå kan du selv redigere din bedrifts profil
Redigera företagsinformation

Nu kan du även hålla all relevant kontaktinformation uppdateras. Post, adress, telefonnummer, kontakter – gör ditt företag lättillgänglig för hundratusentals beslutsfattare i den svenska sektorn.

Lägg till relevanta sökord för att göra ditt företag lätt att hitta för dem som letar efter din expertis, dina tjänster eller dina produkter. Beskriv vad ditt företag är särskilt bra på.

Ladda upp bilder, redigera beskrivande texter, informera om öppettider, återförsäljare, referenser och mycket mer. Vi har gjort det enkelt att lägga till information om ditt företag. En informativ profilsida gör ditt företag mer intressant och attraktiv.

iconFinancialComments
Kommentera bokslut
Som Proff-kund har du möjlighet att lämna en allmän kommentar till de finansiella rapporterna och att kommentera varje redovisningspost. Du kan också lägga till ditt namn och adress till en relevant dokument på din egen hemsida. Positiva och negativa avvikelser eller speciella händelser vänligen kommentera med egna ord. Dina kommentarer kommer att visas på företagets profilsida på proff.se.