Det smarta sättet att hitta de stora affärerna

Proff är en av Sveriges ledande söktjänster med officiell finansiell- och företagsinformation om alla Sveriges bolag. Här finner man officiell företagsinformation, styrelse och ledning, finansiell information med resultat- balansräkning och utvalda nyckeltal om alla aktiebolag.

Proff företags- och branschsök är en kvalificerad Business-to-Business-tjänst som sammanför tusentals professionella inköpare med säljare varje dag.

Genom att finnas med i Proff försäkrar du dig om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle – när kunden är på väg att göra ett inköp. Du blir mer synlig gentemot dina potentiella kunder och kan berätta om er verksamhet och era unika kompetenser.

Tjänster på Proff:

  • Företag

Företagen i Proff är indelade i olika branscher så att du enkelt ska hitta det du söker. Du kan även enkelt göra fritextsök och hitta intressant information om företag baserat på deras sökord.

  • Befattningar

Här kan du söka bland alla officiella befattningar inom styrelse och ledning i alla redovisningspliktiga bolag. Du kan söka bland olika befattningshavare och följa deras nätverk i det officiella näringslivet.

  • Offert

Proff bevakar offentliga upphandlingar och privata offertförfrågningar åt dig. Sök bland inkommande uppdrag eller beställ Proffs skräddarsydda bevakningstjänst som dagligen bevakar och levererar resultat på din sökprofil.

  • Segmentering

Med Proffs segmenteringsverktyg kan du söka och göra olika urval bland Sveriges alla företag. Det går även att exportera resultat i träfflista upp till 100 poster.

Vill du har mer information är du välkommen att Kontakta oss

Du kan också läsa mer under Guide till Proff

Proff förr och nu
Företagskatalogen lanserades 1982 och blev snabbt Sveriges största business-to-business katalog. 1998 lanserades den första onlinversionen av Företagskatalogen med namnet Emfas som hade som målsättning att sammanföra professionella köpare och säljare med hjälp av affärsinformation på B2B marknaden.

logo-emfas

Emfas bytte varumärke 2011 till Proff och blev då en del av den Skandinaviska business-to-business tjänsten Proff.

Eniro i korthet

Affärsidé

Eniro erbjuder sökmöjligheter för köpare och säljare som enkelt vill hitta varandra. Hög användning av tjänsterna driver nyttan för annonsörerna och relevant information från många annonsörer ökar nyttan för användarna.

Organisation

Verksamhet bedrivs i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Polen. Eniro är organiserat utifrån relativt självständiga dotterbolag på de olika geografiska marknaderna med lokala ledningar.

Läs mer om Eniro på: www.eniro.com